Mexico badplaatsenBadplaatsen aan de oostkust van Mexico


Playa del Carmen

Playa del Carmen is een schitterende badplaats aan de Revièra Maya in het oosten van Mexico. Playa del Carmen heeft een snelle ontwikkeling doorgemaakt en is in 20 jaar tijd uitgegroeid van een kleine vissersdorp en backpackersplaats tot een luxe badplaats met alle faciliteiten en de nodige uitgaansgelegenheden die je van een vakantieresort mag verwachten.
Playa del Carmen


Cancun

Cancun is een stad met ruim 550.000 inwoners, op het schiereiland Yucatán in Oost-Mexico. Het is ook een echte vakantieresort waar je kunt feesten. Elk jaar komen er vele toeristen om hier volledig los gaan. Maar naast het uitgaansleven kun je er ook fantastisch duiken en cultuur opdoen in de nabijgelegen Mayasteden.
Cancun


Isla Mujeres

Het eiland Isla Mujeres is populair vanwege de pitoresk vissersdorp en huizen in typisch Caribische bouwstijl. Het eiland is niet erg toeristisch. Het is er gezellig en relaxen.
Vanuit de badplaatsen aan de kust van de Reviera Maya worden excursies ondernomen naar Isla Mujeres. het is er leuk om te wandelen te snorkelen en even op een terrasje te relaxen.
Verder bevindt zich op het het natuurpark Garrafon.


Isla Holbox

Het rustige Isla Holbox staat bekend om haar prachtige zandstranden. Het is er ideaal om te relaxen en te snorkelen.


Isla CozumelRevièra Maya

Tot de Revièra Maya wordt onder andere gerekend de plaatsen Cancun, Puerto Morelos Play del Carmen, Tulum en Felipe Carrillo Puerto.
Reviera Maya

Reviera Maya
Mexico Revièra Maya


Badplaatsen aan de westkust van Mexico


Cabo San Lucas

De badplaats Cabo San Lucas ligt in het uiterste zuiden van het schiereiland Neder-Californië in het westen van Mexico. Het is een van de mooiste badplaatsen van Midden-Amerika en is absoluut de moeite waard om te bezoeken.


Puerto Vallarta

Puerto Vallarta ligt aan de westkust van Mexico. De plaats is de bestemming voor de backpacker en één van de top surflocaties in de wereld. Het gehele jaar door zijn hier prachtige golven op op te surfen. Daarnaast is er een relaxte sfeer, prachtige witte stranden en een gezellige uitgaansleven.


Acapulco

De badplaats Acapulco ligt aan de Pacific coast. Het is een moderne badplaats met luxe winkels en hectische nachtleven.